Hoe kies je de juiste aannemer voor een nieuwbouw project

Ben je van plan om een nieuwe woning te bouwen, geheel volgens je eigen wensen en smaak? Ja, dat is zeker mogelijk! De belangrijke eerste stap hierbij is het zoeken van een ervaren aannemer nieuwbouw, die heel het project mee met plant, bouwt en alles opvolgt.

Bij Bouwwerken Van Dijck ben je hier alvast aan het juiste adres! Wij hebben ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten. Wij overlopen graag de voordelen van nieuwbouwwoningen en geven hierbij een checklist voor het kiezen van de juiste aannemer voor jouw woning.

Lees snel verder en leer meer over het realiseren van een nieuwbouwwoning met de juiste aannemer.

 

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw tegenover verbouwen?

 

Nieuwbouw staat voor energiezuinig en comfort

Een nieuwbouw woning is goed voor het milieu en de portemonnee. Een nieuwbouw woning moet voldoen aan een aantal eisen op vlak van isolatie, energiezuinigheid en ventilatie. Daardoor zal de energierekening lager zijn en is dit zeker voordelig op lange termijn voor jouw portemonnee. Je zal ook meer comfort ervaren doordat alles goed geïsoleerd is tegen kou en hitte en voldoet aan de wettelijke eisen voor geluidisolatie.

Nieuwbouw volgens de laatste veiligheidseisen

Nieuwbouwhuizen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Deze woningen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookmelder, met het modernste inbraak werend hang- en sluitwerk, met veiligheidsglas en alle elektrische bedradingen voldoen aan de veiligheidsnormen.

Bovenop al deze voordelen zijn nieuwbouw woningen ook nog eens een waardevaste investering.

 

Nieuwbouw volledig naar eigen wens

Bij nieuwbouw kan je meteen alles laten bouwen naar hoe jij het zelf graag wenst. Als eerste eigenaar van een nieuwbouw woning kies je de indeling, interieur en materialen. Zo maak je van een nieuwbouwwoning echt je thuis. Bij een ouder huis dien je vaak eerst flink te renoveren vooraleer alles naar wens is.

Onderhoudsvrije nieuwbouw

Aangezien alles nieuw is kamp je de eerste periode bijna niet met onderhoudskosten. Mochten er in de eerste jaren toch problemen ontstaan door bouwfouten ben je met een aannemer nieuwbouw hiervoor verzekerd. Zo is er vooraf al meer duidelijkheid qua kostprijs en loopt deze niet op door eventuele onvoorziene kosten van verborgen gebreken.

 
 

Bouwwerken Van Dijck als aannemer voor jouw nieuwbouwproject? Hoe kies je de juiste nieuwbouwaannemer.

 

Nieuwbouw zonder zorgen

Eén van de troeven van Bouwwerken Van Dijck is onze communicatie die vlot en toegankelijk verloopt. Niet alleen met onze klanten maar ook met ons opgebouwd netwerk van andere aannemers, architecten en leveranciers. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij vinden het belangrijk dat wij als aannemer nieuwbouw echt naar je luisteren en flexibel zijn.

Ben je op zoek naar een ervaren aannemer voor jouw nieuwbouwwoning? Dan is Bouwwerken Van Dijck de ideale partner voor het bouwen van het droomhuis. Wil je kennismaken? Neem zeker contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Bouwwerken Van Dijck is een nieuwbouw aannemer actief in de regio Heist-Op-Den-Berg en omstreken (Heist-op-den-Berg, Herselt, Westerlo, Hulshout, Nijlen, Berlaar, Putte, Lier, Bonheiden, Keerbergen, Begijnendijk, Tremelo).

 

Je bent van plan een nieuwe woning te bouwen, dan wil je dit natuurlijk doen met een aannemer die je goed begeleid en begrijpt wat je wilt.

Voorgaande nieuwbouwprojecten.


Een huis bouw je vaak maar één keer, dit wil je het liefst doen met een expert die weet wat hij doet en ervaring heeft in wat jij verwacht. Hierbij is het belangrijk om de voorgaande bouwprojecten te bekijken van de aannemer waarmee je wilt samenwerken. Ontdek gerust de realisaties van Bouwwerken Van Dijck hier of op onze Social media. Wij leveren ook altijd graag referenties aan zodat je met een gerust hart met ons kan starten.

Een aannemer met ervaring

Bouwwerken Van Dijck bouwt al meer dan 30 jaar nieuwbouwwoningen. Wij maken werk van alle soorten particuliere woningen en appartementen: van modern en strak tot rustiek en charmant. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring, kwaliteit en vakmanschap.

 
Vorige
Vorige

Hoe kies je de juiste gevelsteen voor jouw nieuwbouw woning?

Volgende
Volgende

De unieke voordelen van een BEN-Woning